Afdrukken

Quivrain 28-06-2014

op .

Andere wind andere winnaars. Gisteren maar 1 vlucht tussen drukke weekenden in. Vorige week immers 3 vluchten en volgende week weer twee. Waar een groot gedeelte van Nederland een drama beleeft dit weekend kwamen onze duiven als spoor naar huis en in no time waren ze weer binnen. De punten waren ook hier in 18 minuten verdiend en dat vanaf Quivrain 330 km.

Hylke Jonker was de eerste die aantikte met zijn jaarling welke 2e getekende stond.

Tweede waren Aisha en Nelis Tang ook hier een jaarling voorop en hun tweede duif is te vinden op plaats 6 welek ook weer een jaarling is .

Dan zien we Marjan Hofstra op plaats 3. Over de duiven hoef je Marjan niet veel te leren maar het melden mag nog wel eens een cursus voor worden genomen. We hadden vóór Marjan ook al eens een lid wat daar moeite mee had. Misschien is er een link.

Dan zien we Duivenluis op plaats 4 en 7. Hij had deze week geen drukte met zijn marathon duiven zodat de rappe duiven wat meer gemotiveerd konden worden.

Marten Jonker had weer een prima duivendag. Marten is terug te vinden op plaats 5 (eerst getekende) en pakte als eerste de beide getekenden en was ook nog eens de man van de wedstrijd. Marten had 5 van zijn 8 ingezette duiven op de uitslag

Op plaats 8 staat Henk Bos en ook hij pakt zijn eerst getekende.

Op plaats 9 Jan Nuwolt welke knap blijft volhouden met zich te plaatsen bij de eerste 10

En op plaats 10 dan eindelijk de gebroeders Stoker. Die het tikkie terug meekregen dit weekend. Maar ja ieder weet dat het een keer gaat gebeuren en het is na 6 overwinningen ook wel weer eens tijd dat er een ander gaat winnen.

Komende week weer een drukke duiven week: dinsdag inkorven meerdaagse middaglossing Albi 1050 km. Donderdag eendaagse Chateauroux 760 km en vrijdag jonge duiven africhten met de afdeling.