Afdrukken

Sens en Tongeren

op .

Ja dan zijn de berichten goed en iedereen hoopt op een paar mooie vluchten. Maar het loopt anders. Vermoedelijk door storingen onderweg toch vreemde verlopen op beide vluchten. Toch wel de liefhebbers bovenaan die zich de laatste weken lieten zien. Dus het lijkt of de echt goede duiven zich nu van voren lieten zien. Waarom dan de aangewezen duiven vooral op de fond zo slecht gepakt zijn is onduidelijk of de meeste liefhebbers zijn van de uitslag van Sezanne uitgegaan.

Het lijkt in het begin van beide uitslagen of er iets is afgesproken is. De eerste drie namen op beide uitslagen zijn hetzelfde.

Voor de Gebroeders Stoker was het een dubbelslag dus op beide vluchten bezetten ze de eerste plaats. Na vorige week eerste in de vereniging met die duif ook als kopduif in de afdeling presteren ze het weer om op Sens een kopduif in de afdeling te draaien en met een 6e plaats in het AGC vanaf Tongeren en dat tegen 2270 duiven ook niet misselijk. Op Sens werd het 1e en 6e en op Tongeren 1e en 5e

Dan op beide vluchten 2e en 3e Doede de Boer ongelooflijk hoe zijn duiven dat voor elkaar kregen. Doede had ook een prima dag met vroege duiven. Hij was dus op Tongeren 2e en 3e, en ook op Sens dus ook 2e en 3e .

Op Sens zien we Marjan Hofstra op de 4e plaats die ook op Tongeren zich op de plaatsen 6 en 8. Marjan werd op Sens de vrouw van de wedstrijd met 7 van de 13 op de uitslag

Dan op de 4e plaats op Tongeren Aisha en Nelis Tang die man en de vrouw van de wedstrijd werden met 7 van de 9 duiven op de uitslag. Ze bezetten plaatsen 4 en 9. Op Sens ook een prima uitslag met de plaatsen 9 en 10. Op Tongeren hadden ze ook nog als eerste de beide getekenden.

Dan op Sens op plaats 5, 7 en 8 de Combinatie Michel en Harm Veenema die ook op Tongeren een mooie 7e plaats mee pikten

Dan zien we op Tongeren nog op de 10e plaats Jan Nuwolt die alweer een plaatsje bij de eerst 10 bemachtigt 

Op Sens waren er geen leefhebbers die de twee getekenden pakten De Gebroeders Stoker pakten wel met hun tweede getekende de eerste van de vereniging.