Afdrukken

St.Quentin 3

op .

Weer eentje St.Quentin recht voor de kop maar nu van een kortere afstand met een verloop wat bij een dergelijke vlucht hoort. Beginnend onder de 1200 m/m en eindigende op een 1066 m/m. Maakt de laatste midfond tot een echte wedstrijd.

De spits werd afgebeten door onze "Knutselaar" Doede de Boer. Dat hij vanaf heden de "Knutselaar" wordt genoemd heeft zijn duidelijke reden: Het hele jaar aan het hok knutselen om het te verbeteren en dan de laatste vlucht de resultaten pakken dan heb je geluk dat ze je de "Knutselaar" noemen want er zijn zat andere minder vriendelijke woorden voor te vinden.

Zo begon de "Knutselaar" met plaats 1, 2 en 10 dat met maar 8 duiven mee maakte hij een uitslag alsof het altijd zo was geweest. Met 5 van de acht op de uitslag werd hij de man van de wedstrijd maar hij had ook als eerste beide getekenden. Dat hij goed is met de getekenden blijkt ook duidelijk uit de eindstand aangewezen op de midfond waar hij met de eretitel SmileAANGEWEZEN KAMPIOEN MIDFONDSmile gaat strijken. 

Op plaats 3 en 5  vinden  de "Raddraaiers" welke erg dicht bij de titel : Mannen van de wedstrijd zaten en daarmee moet gezegt worden dat ze een prima vlucht draaiden. In de eindstand van de midfond zijn ze dan ook terug te vinden op de tweede plaats.

Nelis en Aisha worden 4e en draaien 2 van de 6 in de punten. Ze eindigen in het kampioenschap op een derde plaats.

Plaats 6 en 7 is voor Hielke Jonker of terwijl het "Karretje" met deze score wordt hij Smile MIDFONDKAMPIOEN 2013 Smile

Plaats 8 is voor Veenema en Heit die een knap seizoen draaien en laten zien dat ze een constante factor gaan worden in "Us NOcht". Met de tweede beste duif op de midfond 2013 hebben ze hun eerste kanjer in het hok waar ze op verder kunnen bouwen. 

En op plaats 9 is het Marten Jonker die deze rij sluit.

Moet nog vermeld worden dat Janco de Jong de Smile BESTE MIDFONDDUIF 2013 Smile heeft.

Duivenluis