Afdrukken

Menen

op .

De eerste midfondvlucht vanaf Menen ca 310 km verliep toch wat anders dan sommigen hadden verwacht. Nadat de duiven op Bohain niet konden worden gelost en deze teruggebracht werden naar Menen, kon er op de valreep toch een concours worden gehouden. Waar de één in de regen stond te wachten hebben anderen dit kunnen doen in droog weer.

De eerste duif van de vereniging viel om 16:07 bij de Gebroeders Stoker en deze lieten hiermee zien dat het geouwehoer over pannekoeken maar eens moest zijn afgelopen en dat bevestigen ze door een overtuigende overwinning op hun naam te zetten.

Tweede was "karretje" Hielke Jonker die ook gelijk de man van de wedstrijd was met 12 van de 24 in de punten, door ook plaats 6 en 9 voor zijn rekening te nemen maakte hij een mooie uitslag.

Derde was Marten Jonker die zich ook met de koplopers gaat bemoeien. Vlot gevolgd op de 4e plek door de kersverse combinatie Rink en Marjan Hofstra die ook de plaatsen 7,8 en 10 voor hun rekening nemen.

Waar Janco de Jong vorige week werd weggespeelt kwam hij weer rap terug met een 5e plaats en waar anderen moeite hadden om hun aangewezen duiven te pakken had hij gelijk de tweede getekende voorop. Na janco dus geen andere namen meer bij de eerste 10.

Op plaats 12 zien we met het lengen van de afstanden, onze voorzitter dichter bij de eerste 10 hij laat in ieder geval zien dat als het een beetje serieus begint te worden hij dan ook dichter bij komt, en hij pakt daarmee de "Gerrit de Vries prijs" mee als aanmoediging.

Dan is Durk Seinstra al twee weken een tevreden man met alweer een flinke vleesschotel. De Fam Tang heeft een zwaar weekend gehad. Waar vader en moeder helemaal niet op de uitslagen stonden, hadden Nelis en Aisha maar 1 duif op de uitslag. Hier moet de staalborstel over heen om volgende week weer aansluiting te vinden.

OOK MOET NELIS ZICH NOG GAAN VOORBEREIDEN OP HET DUEL MET DOEDE DE BOER WAAR LATER MEER OVER GESCHREVEN GAAT WORDEN.