Afdrukken

St. Truiden

op .

St. Truiden Geen kopwind andere snelheden.

Jan Nuwold pakt het hele peleton in de sprint en heeft de overwinning van deze week te pakken. Deze overwinning behaalt hij met een 4 jarige duivin dus het zal een vlucht zijn voor duiven met ervaring, ook plaats 2 wordt bezet door een 4 jarige maar dan doffer van de gebroeders Stoker. Toch zijn er net als vorige week weer 5 jaarlingen bij de eerste 10.

Plaats 3 wordt ingenomen door Hielke Jonker (karretje) die daarmee ook de eerste plaats over neemt van de Nelis en Aisha Tang in het algemeen klassement. Mede door toedoen van twee duiven van Maarten en Riekie die op plaats 4 en 5 te vinden zijn moesten Nelis en Aisha hun eerste plaats inleveren. (DUS DAT GAAT WEER GEZELLIG WORDEN IN HUIZE TANG!!!!)

 

Die Maarten en Riekie hebben hun marathon duiven nu al dusdanig in vorm dat ze in de kop van de uitslag staan!! Dit gaat wat beloven voor de meerdaagse vluchten dit jaar. Zo komen we gemakkelijk door de top 10 met op plaats 7 weer een duif van het "karretje"en op 8 één van de Gebroeders Stoker en nummer 9 en 10 worden ingenomen door Nelis en Aisha die daarmee als enige 3 duiven bij de eerste 10 plaatsen en ook weer de "man" van de wedstrijd titel pakken en ook nog een keer als eersten de beide aangewezen. Dus al met al een pracht uitslag voor deze nieuwe combinatie.

En dat er hard gedraaid werd was weer duidelijk zichtbaar in AGC 8: Geen leden van ons bij de eerste 10 maar daarna wel 18 duiven van onze vereniging bij de eerste 100 En dan te bedenken dat de laatste prijs van onze vereiging nog op plaats 457 is te vinden terwijl er bijna 700 prijsduiven zijn.,