Afdrukken

Hapert

op .

Het woord Hapert kun je gebruiken in zinnen over duivensport. Als: er hapert iets aan mijn duiven: Er hapert iets aan de lossing etc. Maar bij Aisha en Nelis Tang haperde er vandaag niets aan. Goh wat kwamen die duiven !!!!. Ze beginnen niet alleen steenvroeg in het district maar ook in de hele afdeling een super tijd. Daarnaast spelen ze gewoon 1:4 15 van de 20 duiven in de verenigings uitslag, waarmee ze de man of de match werden en ook nog eens als eerste de eerste 2 getekenden pakten. Hun dag kon gewoon niet meer stuk !!!!!.

2e liefhebber(s) waren de gebroeders Stoker die enige revange namen ten opzichte van vorige week toen ze door schrijver beticht werden van de kampioen van de pannekoekvluchten.

Janco de jong pakte de vierde plaats en maakte ook een prachtige uitslag met 7 van de 10 op papier.

 

Nadat de Stokers hun tweede duif hadden geklokt pakte Hielke Jonker knap de vijfde plek, maar niet de overtuiging gevend dat zijn karretje alleen maar kampioenen vervoerd. Op de zevende plaats  stond alweer de derde duif van Aisha en Nelis waarna, op de 8e plaats, Marten Jonker zich liet zien de 9e plaats weer voor de gebroeders, opgevolgd door de gloednieuwe combinatie Rink en Marjan Hofstra die de 10e plaats bezetten. Dit waren de echte koplopers waarvoor de rest een diepe buiging moest maken en het geweld niet meer konden volgen.

Knap is toch wel dat Dries Timmerman zijn duiven voor het eerst meedeed en toch de uitsalg raakte.